//-->

 

Electrotool B.V. van Utrechtweg 18, 2921 LN Krimpen aan den IJssel, Tel: +31(0)180 519255, Fax: +31(0)180 511572, E-mail: info@electrotool.nl

De leverancier waarmee u uit de voeten kunt

Electrotool is importeur van machines en gereedschappen voor de industrie, bouw- en installatiebedrijven.
Bij Electrotool B.V. kunt u terecht voor machines en/of installaties, elektrisch gereedschap en handgereedschappen.

Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van: zaagmachines, cirkelzaagmachines, afkortmachines, afkortzaagmachines, lintzaagmachineszaaginstallaties, boorzaagstratenboormachines, kolomboormachines, omtrekverspaning, bandslijpmachinespijpbewerkingsmachines en gereedschappen, buigmachines, doornbuigmachines, aluminium bewerkingsmachines en electrische gereedschappen.

Nieuw in ons programma: Unika SDS plus en SDS max hamerboren met inwendig afzuigkanaal voor stofvrij boren in steen en beton. Stof, kwartsstof en boorgruis wordt direct door de punt van de boor afgezogen. Zie verder onder NIEUWS.

Maandactie

Klik op de actiefolder
om deze te bekijken

Actiekrant 2019

Klik op de actiekrant
om deze te bekijken

 

Wilt u direct informatie aanvragen? Klik dan HIER

Maandactie Actiekrant Info aanvraag

 

Vakkundig en betrouwbaar advies op het gebied van gereedschap- en machinegebruik voor metaalbewerkings-, bouw- en installatiebedrijven is al jarenlang kenmerkend voor ons bedrijf. Daarbij leveren wij oplossingen voor uw specifieke bewerkingsvraagstukken, ook als daar niet direct standaard machines voor bestaan.

Ons programma is zorgvuldig samengesteld uit diversen bekende kwaliteitsmerken, die vrijwel direct uit voorraad leverbaar zijn. Voor een optimale presentatie van onze gevoerde merken gereedschappen en machines beschikken wij over een showroom en testruimte.

 

Beurzen en Evenementen

Ook dit jaar staat Electrotool weer op diverse beurzen en evenementen. Daar presenteren wij de merken die wij importeren. Merken zoals: Thomas, MPSDanobatCosen, Mecal, JiH, STB, Fritz Gross, Rurack, Wisent, Rex, Erlo, Donau, VSF, Kaercher, Creusen, Hitachi, Nitto, Poliangolar, Miyanaga, Blu-mol, Gecam, KWtools, CBC, Duss, Sormat, Victor, etc. Kom de laatste nieuwe ontwikkelingen bekijken en stel uw vragen aan de aanwezige vertegenwoordigers.

Bekijk beurs pagina voor de evenementen