//-->

 

Electrotool B.V. van Utrechtweg 18, 2921 LN Krimpen aan den IJssel, Tel: +31(0)180 519255, Fax: +31(0)180 511572, E-mail: info@electrotool.nl

Beurzen

METAVAK 2018

Op 30, 31 oktober en 1 november 2018 vindt alweer de 14e editie van METAVAK in Evenementenhal Gorinchem plaats. Tijdens de beurs tonen wij onder andere ons uitgebreide WISENT programma met vernieuwde lintzaagmachines, boor-freestapmachines en kolomboormachines.

Waaronder de V-snaar aangedreven kolomboormachine met automatische voeding: model DTA40VP. Deze zware machine heeft een capaciteit van Ø 40mm boren en M20 tappen. De boorsnelheid is variabel instelbaar. De voeding kan eenvoudig in- en uitgeschakeld worden. Dit is een aanvulling aan de bovenkant van het uitgebreide Wisent machine programma tafel- en kolomboormachines.

Bandslijpmachines

Naast ons assortiment Wisent bandslijpmachines demonstreren wij tijdens de Metavak de Creusen BS975HD lijn bandslijpmachines, deze machines worden ingezet voor zwaar industrieel gebruik. Deze serie is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen waaronder met geïntegreerde afzuiging of met rem die reeds o.a. aan vele scholen geleverd zijn. 

Creusen ontwikkelt, produceert en levert hoogwaardige metaalbewerkingsmachines voor de professionele markt. Met een complete range functionele en duurzame bandslijpmachines, slijpmachines en polijstmachines is het een perfecte aanvulling op het Electrotool programma. Creusen legt de focus op kwaliteit, continue innovatie en design.

Laat u informeren, wij demonstreren graag

U heeft op de Metavak een uitgelezen mogelijkheid u te laten informeren over de vernieuwingen in ons leveringsprogramma.

Komt u ook?

Ga naar: www.evenementenhal.nl/metavak-go

Registratiecode:  7182424