//-->

 

Electrotool B.V. van Utrechtweg 18, 2921 LN Krimpen aan den IJssel, Tel: +31(0)180 519255, Fax: +31(0)180 511572, E-mail: info@electrotool.nl

Beurzen

TECHNISHOW 2018

Van 20 tot en met 23 maart 2018 stond Electrotool weer op de TechniShow (hal 8 stand D060), hét evenement in de Benelux op het gebied van industriële productietechnieken en verwerking en bewerking van metalen en kunststoffen. 

WISENT

Wisent introduceert nieuwe lintzaagmachines, boor-freestapmachines en kolomboormachines op de TechniShow. Waaronder de V-snaar aangedreven kolomboormachine met automatische voeding: model DTA40VP. Deze zware machine heeft een capaciteit van Ø 40mm boren en M20 tappen. De boorsnelheid is variabel instelbaar. De voeding kan eenvoudig in- en uitgeschakeld worden. Dit is een aanvulling aan de bovenkant van het uitgebreide Wisent machine programma tafel- en kolomboormachines.

COSEN

SH-510LDM

Electrotool introduceert samen met Cosen de SH-510LDM verstek bandzaagmachine met een capaciteit van 510 x 330mm. Dit is de kleinere uitvoering van de SH-710LDM waar al wat installaties van in Nederland geplaatst staan. De markt vraagt naar een compacte, veelzijdige, nauwkeurige verstek bandzaagmachine. Met de dubbelkoloms lineair geleide zaagboog en een verstekmogelijkheid van tweezijdig 60° wordt de vraag ingelost.

C4

Naast de SH-510LDM wordt ook de C-tech C4 automatische bandzaagmachine voor continue zaagproductie gepresenteerd. Het unieke aan deze machine is de standaard spindel gestuurde voeding en de lineaire geleiding van de zaagboog. De laatste Touch screen technologie van Advantech is toegepast, maar de klemmen en zaagboog zijn ook bedienbaar met drukknoppen. De machine is voorbereid voor verbinding met de Cosen “Mechalogic” app of cloud platform voor diagnose en status uitlezing. Daarnaast worden er op aanvraag Nederlandse rollenbanen bijgeleverd van MPS.

Laat u informeren, wij demonstreren graag

U heeft op de TechniShow een uitgelezen mogelijkheid u te laten informeren over de vernieuwingen in ons leveringsprogramma. Alle getoonde machines kunnen worden gedemonstreerd, zoals;

- CBC buigmachines en buiggereedschap

- COSEN bandzaagmachines

- DONAU radiaalboormachines

- ERLO kolomboor- en tapmachines

- GERIMA laskantfreesmachines

- MECAL aluminium zaagmachines en bewerkingscentra

- MPS materiaal positioneersystemen en bewerkingsinstallatie

- NITTO boormachines, ponsmachines en laskantfreesmachines

- POLIANGOLAR brootsapparaten brootsgereedschap

- SOCO zaagmachines en buigmachines

- TECOI platen snij-installaties en plaatbewerkingsmachines

- THOMAS cirkel- en lintzaagmachines

- WISENT tafel-, kolomboor- en bandschuurmachines

- WISENT zaagmachines voor aluminium en staal

 

stand