MPS positioneersystemen voor boor- of zaagmachines.

Met een positioneersysteem van MPS kunt u eenvoudig en nauwkeurig uw materiaal op de juiste lengte bewerken. Zo heeft de MPS Powerstop een duidelijke digitale maataflezing en bereikt een nauwkeurigheid van ± 0,1mm. Dankzij elektromagnetische remmen heeft de MPS Powerstop een houdkracht van ca. 200kg. De loopwagen is voorzien van een stalen kopplaat die veergebufferd is. De bediening van het aanslag- of opduwsysteem kan uitgevoerd worden met USB-inleesmogelijkheid en een interface voor de boor- zaag- of ponsmachine.

 

Bewerkt u zwaarder materiaal? De MPS Powerstop HD (Heavy Duty) is de zwaarder uitgevoerde versie en kenmerkt zich met een houdkracht van wel 500kg. De loopwagen is voorzien van een brede veer gebufferde kopplaat die opklapbaar is. Ook hier kan gekozen worden voor opties om integratie met de boor- of zaagmachine te optimaliseren.

 

De positioneersystemen van MPS zijn zowel links als rechts van de machine te monteren en kennen een tal van opties. MPS positioneersystemen zijn leverbaar in combinatie met MPS rollenbanen.

 

« Terug naar het nieuwsoverzicht