Actiekrant 2020

Nog meer bladzijden actiegeweld in onze nieuwe Actiekrant 2020, met nu 44 pagina’s scherp geprijsde kwaliteitsmachines en gereedschappen. Nog meer keuze uit capaciteit, uitvoering en prijs.

Nieuw in het programma; Thomas ZIP30DA en ST301SO Easy lintzaagmachines, Wisent LZ300RHA en LZ530HA halfautomatische lintzaagmachines, Gerima laskantfreesmachines met Booster technologie, Wisent 4kW bandslijpmachines met geïntegreerde stofafzuiging, Wisent CVB75 verticale bandslijpmachine en de Wisent BT40T buigtafel met onderliggende cilinder.

 

De actiekrant vervangt de oude actiekrant en is geldig tot eind 2020 o.o.v. Vraag naar uw speciale netto inkoopprijzen, deze sturen wij u graag per email toe. Natuurlijk kunt u ook opgeven hoeveel actiefolders u in neutrale uitvoering wenst te ontvangen.

 

Klik hier voor de Electrotool Actiekrant 2020

« Terug naar het nieuwsoverzicht