Actiekrant 2020

Nog meer bladzijden 'actie'geweld in onze nieuwe Actiekrant 2020, met nu 44 pagina’s scherp geprijsde kwaliteitsmachines en gereedschappen. Nog meer keuze uit capaciteit, uitvoering en prijs.

Nieuw in het programma; Thomas ZIP30DA en ST301SO Easy lintzaagmachines, Wisent LZ300RHA en LZ530HA halfautomatische lintzaagmachines, Gerima laskantfreesmachines met Booster technologie, Wisent 4kW bandslijpmachines met geïntegreerde stofafzuiging, Wisent CVB75 verticale bandslijpmachine en de Wisent BT40T buigtafel met onderliggende cilinder.

Bekijk hem hier »

Maandactie

WISENT DTA32VP

De Wisent DTA32VP is een robuuste kolomboortapmachine. De DTA32VP heeft een boorcapaciteit tot Ø 32 mm en tapcapaciteit tot M16. De machine kenmerkt zich met een automatische voeding in combinatie met een variabele boorsnelheid.

 

Riem aangedreven

Automatische voeding
3Ph, 400V, 1,5 kW
Max. Ø32mm / M16

 

Landelijk dealer netwerk

Dankzij een landelijk dekkend dealer netwerk heeft u altijd een punt in de buurt voor advies, service of onderhoud.

Maatwerk mogelijk

Onze gespecialiseerde servicewerkplaats voldoet aan de hoogste normen. Niet alleen onze afnemers verlangen deze hoge eisen, ook onze leveranciers waarvoor wij de garantie uitvoeren. Gewenste aanpassingen van machines en klantspecifieke modificaties worden met uiterste precisie uitgevoerd. Onze gekwalificeerde medewerkers zijn bovendien altijd inzetbaar bij eventuele storingen. Wij verzorgen tevens het onderhoud en alle service werkzaamheden van elektrisch gereedschap, machines en installaties.

Over Ons

Electrotool is importeur van machines en gereedschappen voor de industrie, bouw- en installatiebedrijven. Bij Electrotool B.V. kunt u terecht voor machines en/of installaties, elektrisch gereedschap en handgereedschap.

 

Wij zijn gespecialeerd op het gebied van: zaagmachines, cirkelzaagmachines, afkortmachines, afkortzaagmachines, zaaginstallaties, boorzaagstraten, boormachines, kolomboormachines, omtrekverspaning, bandslijpmachines, pijpbewerkingsmachines en gereedschappen, buigmachines, doornbuigmachines, aluminium bewerkingsmachines en elektrische gereedschappen.

 

Vakkundig en betrouwbaar advies op het gebied van gereedschap- en machinegebruik voor metaalbewerkings-, bouw- en installatiebedrijven is al jarenlang kenmerkend voor ons bedrijf. Daarbij leveren wij de oplossingen voor uw specifieke bewerkingsvraagstukken, ook als daar niet direct standaard machines voor bestaan.

 

Ons programma is zorgvuldig samengesteld uit diversen bekende kwaliteitsmerken, die vrijwel direct uit voorraad leverbaar zijn. Voor een optimale presentatie van onze gevoerde merken gereedschappen en machines beschikken wij over een showroom en testruimte.

Contact